Ja ha arribat el Nadal, i abans de tancar-la per uns dies, a l’escola s’hi fan un bon grapat d’activitats relacionades amb aquesta festivitat. En aquesta notícia hi trobareu un resum de les activitats dutes a terme aquests dies. Anirem ampliant la informació, així que estigueu atents!

Per començar us volem mostrar un recull en format vídeo algunes de les decoracions nadalenques que guarneixen l’escola aquests dies.

NOTÍCIES

[01-12-2021] Els nenes i nenes de P5 hem anat d’excursió a la Masia de Can Deu a buscar els Tions d’Infantil! Ha sigut molt emocionant i ens ha agradat molt que ens expliquessin la història del Tió de Nadal.

[14-12-2021] Els nens i nenes de P4-P5 hem anat a veure els Pessebres de l’Acadèmia Catòlica i després hem aprofitat per anar a veure la Fira de Santa Llúcia i la decoració de Nadal de la nostra ciutat.

[15-12-2021] L’alumnat de 5è, que ens quedem a dinar a l’escola, hem decorat el menjador. Ha quedat molt bonic i n’estem molt orgullosos.

[15-12-2021] Avui un grup de nens i nenes de cant coral de 6è hem anat a la Llar d’infants Cau Catau i els hi hem cantat nadales. Ha estat un moment màgic i ple d’emocions.

[15-12-2021] Aquest matí els castellers i els gegants de P3 hem anat al teatre tot passejant. Allà han pogut gaudir de l’espectacle amb titelles “El tió de Nadal”. Ens ha agradat molt i també hem conegut algunes cançons nadalenques.

[16-12-2021] Avui els padrins i padrines i els fillols i filloles de 1r de Batxillerat i de 1r d’ESO que participem en el PROJECTE PADRINS ens hem intercanviat unes boniques postals de Nadal per desitjar-nos unes bones festes.

[17-12-2021] Avui un grup d’alumnes de cant coral de 6è hem tingut una grata experiència. Hem anat a la Llar d’infants Teleret a compartir cançons de Nadal. La nostra sorpresa ha estat quan els més menuts i menudes ens han ofert un espectacle representant els gats, els caballs i les campanes. Ho han fet molt bé!

[18-12-2021]  Ha sigut una gran tarda de dissabte flautística!  Alumnes de 2n de primària fins a 2n d’ESO hem anat a assajar a la casa Taulé, a l’Ateneu, i després hem fet un gran concert a l’encesa d’espelmes de Mans Unides. Nadales per tothom!

[20-12-2021] Aquest llistat que avui us presentem, és el fruit de la feina dels membres de “El Goig de llegir” i les bibliotecàries d’Escola Pia, personal expert en la recomanació de bones lectures.

Hem seleccionat cinc lectures, per a cada cicle més quatre que ens presenten des de la Fundació Educació Solidària que ens conviden a reflexionar.

Bones festes i bones lectures

Lectures Recomanades Nadal 2021 El goig de llegir ok

[20-12-2021] Una de les actuacions més esperades del curs és la representació dels tradicionals Pastorets. Magnífica posada en escena a càrrec dels i les alumnes de 4t d’ESO.

[21-12-2021] Enguany l’Ambaixador de S.S.M.M. els reis d’Orient no ha pogut venir a visitar-nos però ens ha fet arribar aquest missatge als nens i nenes d’Infantil.

[21-12-2021] Avui els nens i nenes de 1r hem cagat el Tió amb molta emoció. Hem cantat i picat fort i estem molt contents amb tot el què ens ha cagat. Fins l’any que ve, Tió!

[22-12-2021] Aquest matí els nens i nenes d’infantil hem cagat el Tió, quina emoció!!!