Triar escola pels nostres fills i filles és una de les decisions més difícils que prenem com a pares i mares. Hi passaran uns quants anys, crearan moltes de les seves amistats i els influirà en molts aspectes.

Per tal de conèixer l’escola, el nostre projecte educatiu i l’equip docent us recomanem…

VISITAR L’ESCOLA

Fer visites individualitzades i personalitzades de dilluns a divendres per ensenyar els espais de l’escola, us explicarem el projecte educatiu i respondrem  els dubtes i inquietuds que tingueu.

Contacta amb nosaltres

PARTICIPA A LES NOSTRES PORTES OBERTES

També us convidem a participar a les Jornades de Portes Obertes on els equips docents i directius de les diferents etapes us explicaran tot allò que vulgueu saber del funcionament de l’escola i resoldran aquells dubtes que encara pugueu tenir.

TASTA L’ESCOLA (i3)

Viu l’experiència d’i3 als TASTES, jornada oberta exclusivament a les famílies d’infants de dos anys que voleu conèixer la nostra manera de fer, on compartirem amb vosaltres, l’equip directiu i els docents un matí a l’escola dels grans.

  • Dissabte 3 de febrer
  • Dissabte 2 de març

PORTES OBERTES (ESO i BATX)

Vine a la jornada oberta exclusivament per a les famílies que teniu fills i filles que faran ESO i Batxillerat. Coneixereu la nostra manera de fer on, farem un tour pels espais d’ESO i de Batxillerat, i parlareu amb l’equip directiu, els docents i alumnes de l’escola.

  • Dissabte 17 de febrer

Ells i elles ens expliquen com és l’escola, com la senten i com la viuen amb LES SEVES PARAULES. ORGULLOSOS DEL NOSTRE ALUMNAT!

Les famílies d’I3 ens responen a 3 preguntes un cop finalitzat el curs 2021-22.

El 9 de gener de 2023 els nens i nenes d’I3 estrenen les noves instal·lacions.

SI JA HAS FET LA VISITA, PERÒ TENS ALGUN DUBTE POTS…

Enviar un correu electrònic a Teresa Giralt.

Administració i departament de

Comunicació de l’escola.

Més Informació:

ESCOLA PIA SABADELL

C. Escola Pia, 92 · 08290 · Sabadell

T. 93 748 44 30 · C. sabadell@escolapia.cat

Infantil · Primària · ESO · Batxillerat