Ahir vam celebrar els Vespres de Recerca i la 1a edició del Premi AFA de Recerca i Cultura. L’acte va ser a l’espai escènic de l’escola i es van atorgar 4 premis de 100€ cadascun a les millors exposicions orals. 

Qui hi era convidat? Des dels alumnes de 2n de batxillerat amb treballs de recerca de 10 – aquest curs hi havia 20 treballs amb 10, que corresponien a 21 alumnes – fins als professors de l’escola, juntament amb les  famílies i membres de l’AFA. 
Es van valorar les defenses orals dels alumnes, tenint en compte aspectes com l’exposició del contingut, l’expressió oral, la posició del cos, l’expressió lingüística i la capacitat de síntesi. Els 18 alumnes van aconseguir superar els nervis inicials i van mostrar la seva millor faceta i les seves millors habilitats fent les seves presentacions, i van aconseguir emocionar al públic i al jurat. Els Vespres de Recerca van oferir a famílies, alumnes i membres de la comunitat educativa un espai de reflexió al voltant de la feina feta durant un curs, i un moment de gaudi al veure la gran tasca duta a terme exposada davant d’amics i família. 
 
En David Rifé, la Laura Boltà, en Pablo Fernández i l’Adrià Silva van ser els 4 guanyadors de la 1ª edició del Premi AFA de Recerca i Cultura de l’Escola Pia de Sabadell. Els donem l’enhorabona, i els animem a continuar mostrant la seva vàlua, tal i com van fer ahir i han fet durant tota la seva etapa amb nosaltres. 
 
Agraïm la participació en la vetllada a totes les persones assistents, i esperem retrobar-nos en properes edicions.