Poc a poc anem recuperant aquelles activitats especials que trenquen una mica amb el dia a dia. Aquestes darreres setmanes abans de Setmana Santa recuperem les diades de l’esport a Primària i l’ESO.

Les diades de l’esport son unes jornades que a través d’activitats lúdico-esportives adaptades a l’edat i les possibilitats de tots els alumnes i persegueixen fer gaudir als alumnes d’una jornada esportiva amb companys d’altres classes o cursos, i gaudir també dels valors que l’esport ens aporta, tot respectant les normes del joc i els companys.

Anirem ampliant les seccions d’aquesta notícia a mesura que es vagin realitzant les diferents diades.

[29-03-2022] Els primers en inaugurar les diades d’aquest anys han estat els alumnes de 1r i 2n d’ESO. Aquests han participat en partidets de futbol masculí i femení, i handbol i bàsquet mixtes.

Al matí s’han realitzat partits dins de cada curs i a la tarda s’han realitzat creuaments entre cursos.

En aquest enllaç podeu veure més fotografies de la diada.

[31-03-2022] Ajornada la diada de l’esport de 3r i 4t d’ESO per la pluja. Es buscarà nova data per dur la diada de l’esport d’aquests cursos.

[04-04-2022] Avui els nois i noies de cicle superior hem celebrat la Diada de l’esport. Hem dedicat el matí a fer proves d’atletisme: curses de relleu, de velocitat i salt de llargada, i esports alternatius: set passades, matar i ringo-ma. A la tarda hem jugat a futbol, bàsquet i handbol.

Ha estat un dia molt ben aprofitat! Ho podeu veure a l’àlbum fotogràfic de la diada. Aquí teniu una mostra.

[05-04-2022] Els nens i nenes de cicle mitjà hem celebrat la diada de l’esport.

Atletisme, bàsquet, jocs… han estat algunes de les activitats que hem anat practicant durant tot el dia. Ha estat una bona oportunitat per tornar-nos a trobar i poder compartir moments una altra vegada.

Segur que tots hem acabat molt cansats, però a la vegada molt satisfets de tot el que hem fet! En aquest enllaç podeu veure més fotografies de la diada.

[08-04-2022] Les nenes i els nens de primer i segon de primària hem fet la Diada de l’esport, hem gaudit molt ja que ens hem estrenat! Aquí podeu veure l’àlbum fotogràfic.