S’apropa Sant Jordi, Dia del Llibre i la Fira de les Roses, símbols de la cultura i l’amor, i un dels moments més especials de l’any. L’escola s’omple d’activitats dedicades a aquesta diada que us volem fer arribar.

 

[22-03-2022] És el 8è any que l’escola participa en aquest projecte solidari. El recicla Cultura és un conjunt d’accions solidàries al voltant del llibre i la diada de Sant Jordi a favor dels projectes d’acollida sociolingüística. Perquè aprendre la llengua és clau per la inclusió social.

Més concretament a la nostra escola els alumnes de l’assignatura d’emprenedoria de 3r de l’ESO s’encarreguen d’organitzar i dur a terme una recollida de llibres i la seva posterior venda. Un llibre, una oportunitat…

  • La recollida la farem entre el 22 de març i l’1 d’abril, a la porteria de l’escola.
  • Esteu també convidats a col·laborar en l’activitat amb la compra d’un d’aquests llibres, en les parades situades al Carrer Garcilaso el 22 d’abril, de 17h a 18h

[28-03-2022] A l’ESO i al Batxillerat els alumnes participen en uns Jocs Florals en les categories de poesia i narrativa. El Jocs Florals d’ enguany ha girat entorn de les figures de la poeta Marta Pessarrodona i del contista Quim Monzó. El dia 24 d’abril es realitzen els lliuraments dels premis als guanyadors i més endavant en els propers dies els seus escrits apareixeran al lloc web dels Jocs Florals del web de l’escola.

[28-03-2022] Els alumnes de Primària Escènica de 3r hem començat a fer els decorats de l’obra que estem preparant, La llegenda de Sant Jordi.

Com ja és tradicional el grup d’animació a la lectura de l’Escola Pia Catalunya ens fa arribar la seva llista de llibres recomanats per Sant Jordi. Creiem que us poden orientar en la vostra tria de llibres per la festa del 23 d’abril.

Recomanats Sant Jordi 2022

[21-04-2022] Orgullosos de l’antic alumnat de l’Escola Pia amb llibres que us poden interessar per Sant Jordi!

[22-04-2022] Aquest divendres vam fer l’entrega dels premis als microrelats il·lustrats que vam estar treballant durant la setmana a 5è de Primària.
Els podreu veure exposats a l’entrada principal de l’escola. Bona lectura!!

[22-04-2022] Els alumnes de 3r primària escènica i primària musical hem representat pels nostres companys, tant de primària com d’infantil, la nostra versió moderna i divertida de la llegenda de Sant Jordi. Tot un espectacle!

[28-04-2022] Per Sant Jordi també vam poder gaudir dels nostres conjunts musicals, aquí en podeu visualitzar una mostra:

 

 

 

 

En aquest enllaç podeu veure l’àlbum fotogràfic del Sant Jordi 2022 a la nostra escola.