Ja s’apropa la Setmana Solidària. Aquest curs la portarem a terme del 2 al 8 de novembre. Com ja sabeu l’objectiu és sensibilitzar l’alumnat i la comunitat educativa que formem l’escola sobre diferents aspectes de la vida al Senegal  i també donar a conèixer projectes que s’hi porten a terme a través de la Fundació Educació Solidària de l’Escola Pia.

Durant la Setmana Solidària tot l’alumnat de l’escola podrà participar en un conjunt d’activitats preparades pel grup Djokko, un grup de docents voluntaris de l’escola.

Més endavant us anirem informant més detalladament de les activitats programades però ja us en podem fer un primer tast. Cada curs, en dates prèvies a la Setmana Solidària, els alumnes de l’escola s’aprenen una cançó africana i , en temps pre pandèmia, es feia una activitat conjunta relacionada amb la cançó. Aquest curs la cançó es diu “Zimbolé” (que vol dir pau) i ve acompanyada d’una coreografia… no us espanteu si els vostres fill i filles la canten i ballen per casa!

Com ja és tradició, la Setmana Solidària serveix de tret de sortida per recollir diners per les Beques Escolars que destinem a l’Escola Pia de Santa Teresa de Sokone (Senegal). Aquesta proposta es porta a terme a totes les tutories a partir de 3r de primària i fins a 2n de Batxillerat. Cada beca val 120€ i quan acaba el curs, rebem fotografies de les classes i també les notes dels alumnes que s’han becat.