Des de l’assignatura d’Emprenedoria de 3r d’ESO es durà a terme per onzè any consecutiu la campanya Recicla Cultura. Recicla Cultura no és una campanya de recollida de llibres. Què és el Recicla Cultura? Són un conjunt d’accions solidàries al voltant del llibre i la diada de Sant Jordi a favor de projectes educatius on, “la llengua és l’eina” per infants i joves.

La recollida és l’inici perquè cada llibre pugui ser part d’una història. La iniciativa de la Fundació  Camins és promoure la donació de  llibres per tal que altres persones els puguin adquirir a un preu simbòlic per Sant Jordi amb l’objectiu de finançar els cursos d’alfabetització i llengua que imparteix l’entitat.

Si voleu més informació del projecte: https://www.reciclacultura.org/

  • Recordeu tenir en compte que:
  • Els llibres han d’estar en bon estat.
  • No porteu volums d’enciclopèdies ni llibres de text.
  • Podeu portar llibres infantils, novel·les, clàssics, còmics, etc.

La recollida la farem entre el 13 de març fins al 18 d’abril, a la porteria de l’escola. Us engresquem a participar en aquesta iniciativa social i diferent que aportarà un valor afegit al vostre Sant JordiI i amb la qual transformareu la vida de moltes persones!

Esteu també convidats a col·laborar en l’activitat amb la compra d’un d’aquests llibres, en les parades situades al Carrer Garcilaso el 21 d’abril, de 17:00 a 18:15.

Agraïm per endavant la vostra col·laboració!