El dimarts 7 de novembre els alumnes de 2n de Batxillerat van participar, de manera voluntària, a la jornada de convivència a l’Escola Pia de Salt. Una jornada de convivència en una realitat totalment diferent. Aquesta activitat aporta un valor afegit en l’educació amb valors i humana que volem transmetre a tots els nostres alumnes en temps difícils com els actuals. Veiem a continuació què hi té a dir el nostre alumnat sobre l’experiència viscuda:

El què m’emporto és la diversitat de l’escola de Salt i sobretot, l’amor dels nens.

Pep Borràs

Ha sigut un dia molt bonic, tornar  a sentir quan ets nen, a més a més m’ha anat molt bé per sortir de la bombolla escolar.

Després de viure aquesta meravellosa experiència he pogut descobrir i experimentar de primera mà les dificultats en les que viuen diariament aquests nois. M’emporto un molt bon record i sobretot, recordaré l’amor i l’energia que transmeten aquests nens, els que espero que en un futur puguin superar les dificultats en les que viuen.

Arnau Sierra

D’avui m’enduc una gran experiència que m’ha donat més perspectiva sobre el que és treballar amb nens. També em fa reflexionar sobre els privilegis de poder viure en la meva llengua, país i ciutat i del nivell de vida que gaudeixo.

Jordi Pérez

En el dia d’avui m’enduc una gran experiència que recordaré durant molt de temps. M’ha fet molta il·lusió veure els nens i nenes rient i siguent feliços.

Bernat

Del dia a l’escola Pia de Salt m’emporto l’experiència de viure un dia d’escola amb una gran diversitat de persones. Això m’ha ensenyat que per molt diferents que semblem uns i altres tots tenim coses en comú.

Per altra banda, l’experiència amb els nens de I5 m’ha semblat molt divertida ja que ens han acollit molt bé. Ha sigut una experiència molt enriquidora.

Jaume

Ha sigut una experiència genial on m’ho he pogut passar molt bé amb tots els infants i he pogut conèixer diferents realitats de les de Sabadell.

Ha sigut una experiència super enriquidora i que m’ha donat l’oportunitat de desconnectar del batxi i poder experimentar un nou punt de vista. M’he sentit estimada i a sobre m’ho he passat molt bé.

He quedat molt satisfeta amb l’experiència. Ha sigut una molt bona oportunitat per conèixer diferents realitats i alhora gaudir-la amb infants. M’ho he passat molt bé!

És una experiència que m’emportaré per sempre. Jo porto des de P5 a l’escola Pia i la veritat que haver tingut aquesta oportunitat veient que no tothom té el que considerem “normal”, a vegades va bé veure aquesta altre banda de la vida. Ha sigut una experiència única d’un creixement personal i sentimental.

Em sento molt afortunada d’haver pogut gaudir d’una jornada com la d’avui. Crec que ha estat una experiència molt enriquidora de la qual m’emporto moltíssims moments i records que es quedaran sempre amb mi.

Crec que tothom hauria de tenir l’oportunitat de poder gaudir-ne. Veure una realitat tan diferent t’obre moltíssim la ment i s’enriqueix moltíssim com a persona. Estic molt contenta d’haver assistit a  aquesta jornada de convivència.

Èlia Cortés

Penso que és una experiència molt diferent i especial. Agraeixo que l’escola ens proporcioni aquesta oportunitat per conèixer altres realitats.Ha sigut un dia molt diferent i divertit i no tindria cap problema en repetir moltes vegades més.Els infants de Salt han sigut un encant i m’han ensenyat un munt de coses.Molt Content d’haver viscut aquest experiència. La recomano molt!

Estic molt contenta d’haver pogut formar part d’aquesta experiència. Trobo que ha sigut una oportunitat molt gratificant per connectar amb altres persones d’altres cultures i per desconnectar amb tot el que porto dia a dia. Per tot això i més, recomanaria aquesta experiència a qualsevol que em preguntés.

Molt orgullosa d’haver pogut tenir aquesta gran oportunitat. Me’n vaig amb una experiència inolividable plena d’alegria i records. Gràcies! 

Julia

Em sento molt agraïda i afortunada d’haver pogut viure aquesta experiència tan brutal. Ha superat les meves expectatives en tot els aspectes. M’he sentit molt estimada i apreciada amb els alumnes de Salt. No oblidaré aquesta experiència, m’ha marcat molt i he sortit d’allà molt contenta.

Mariona Codina

Moments plens d’alegria i felicitat, Una experiència inolvidable i que tornaria a repetir sense cap dubte.

Carlota

Amb aquesta experiència, he après a valorar el temps i els moments viscuts amb tots els nens i professorat de l’Escola Pia de Salt. És una experiència que m’ha creat molts sentiments bonics i molta felicitat. Recomanaria a tothom aquesta experiència, ja que és molt bonica i per la meva part, inolvidable.

Nerea

El dia d’avui m’ha servit per descobrir una nova realitat, per conèixer infants molt macos i per desconnectar de la realitat del dia a dia. M’ha agradat molt l’experiència.

M’emporto molta emoció i estima per part de l’alumnat i professorat . Ha sigut una experiència molt emotiva i rebuda molt satisfactòriament. Si és pogués repetir la repetiria sens dubte.

Aquesta experiència a l’Escola Pia de Salt ha sigut molt enriquidora. Jo anava amb la idea bastant clara de que em trobaria i tot i això, m’ha sorprès. Sobretot  com aquests nens i nenes tenen integrat la diversitat cultural i maduresa que tenen parlant d’ella. M’ho he passat molt bé i he estat molt a gust.

Carla