Què fa que la nostra escola sigui diferent? Què és allò ens distingeix de la resta? Pot ser el nostre edifici, que té més de 200 anys d’antiguitat i és patrimoni de la ciutat? Poden ser els nostres docents, que són especialistes en la seva matèria, i que tenen anys d’experiència? Pot ser la nostra organització, que permet que els alumnes triïn l’itinerari que els vagi millor, i que puguem tenir grups reduïts a les matèries de modalitat i optatives?

 

No. Res d’això és el que ens fa especials; qui ens fa diferents i especials són els nostres alumnes. Si ens mirem aquest any els nostres alumnes de 2n de batxillerat, trobem persones especialment qualificades, i amb grans personalitats. Aquest final de curs de 2n de batxillerat el claustre ha assignat les 4 Matrícules d’Honor als 4 alumnes amb les millors qualificacions. En Pablo Fernández, l’Anna Canals, la Queralt Canals i la Natàlia Rovira són els alumnes que han acabat el batxillerat amb Matrícula d’Honor. Aquesta distinció els suposa tot d’avantatges, que van des de poder-se presentar als premis extraordinaris fins a tenir el primer curs del grau gratuït.

 

Aquesta distinció ens honora com a escola. Ha estat un plaer i és un honor poder tenir alumnes com en Pablo, l’Anna, la Queralt i la Natàlia. Us agraïm la feina feta, el vostre bon fer sempre, i us desitgem tot lo millor. Tant de bo quan mireu enrere ens recordeu amb un somriure.