Des de les nostres tutories estem treballant, tant a 1r com a 2n, l’orientació dels nostres alumnes: després del batxillerat què faré? Quines opcions tinc? Vull anar a fer un grau o el meu camí és la via dels cicles formatius?
Són decisions importants, que cal anar preveient i meditant durant els dos cursos del batxillerat; no hi ha cap decisió que sigui dolenta, sempre que s’hi hagi dedicat prou temps abans de decidir.
Nosaltres anem al saló a 1r per poder donar una mirada global als estudis que s’ofereixen al nostre territori; les tutories dels últims mesos han girat al voltant de la recerca de camins de futur, i el Saló ens hi ajuda.
Quan els de 2n visitem el Saló, ho fem ja sabent què és el que volem fer el curs vinent! I anem més directes a buscar una universitat o escola concreta.
Tot ens ajuda.
Com a escola, ens agrada que els nostres alumnes vinguin al Saló amb nosaltres com a part del procés de presa de decisions. Us agraïm a les famílies el fet que ens deixeu acompanyar als vostres fills en aquesta recerca i us animem a encoratjar-los!