Com cada curs tenim novetats i ens fa molta il·lusió compartitr-les. Una d’aquestes és que estrenem nova agenda que hem personalitzat i que ens agrada molt.

Com ho hem fet? Doncs a la tapa hi ha el logo de la campanya de la pastoral d’enguay “Planta’t per la terra” dissenyat  per la Carina i l’Ariadna, dues alumnes de tercer d’ESO de la nostra Escola i, a la contraportada hem escrit els noms dels protagonistes de la nostra escola: L’ALUMNAT

L’agenda la comencem a utilitzar a partir de primer de Primària i fins a segon de Batxillerat.

Creiem que és una eina molt útil tant per als pares com per als alumnes, mestres i professors ja que és un punt d’unió i de comunicació entre família i escola. Pensem que és important que els alumnes vegin aquest feedback a casa-escola ja que els ajuda al seu desenvolupament i responsabilitat. A més, també ens ho plantegem com una eina d’aprenentatge ja que és una manera de posar en pràctica la lectoescriptura. Per exemple utilitzar l’agenda a cicle Inicial ve a ser el pas previ a l’agenda individual que de més grans faran servir de manera més autònoma.

També ens serveix  per conèixer quines són les funcions de cada un dels càrrecs dins i fora dels equips cooperatius. D’aquesta manera, quan l’alumnat s’autoavalua i coavalua, sabem que li va molt bé l’agenda per tal que puguin consultar les funcions de cadascun dels membres de l’equip, perquè, si les té anotades, li serà molt útil per no perdre’s  detall i avaluar amb coherència.

Per acabar dir-vos que esperem que se la sentin com una eina molt personalitzada, útil i que els ajudi a organitzar el dia a dia el treball escolar.