ACTIVITATS D’ESTIU

Oferim un casal d’estiu per tal de garantir la diversió dels infants, permetre elconciliament familiar, apropar el lleure a l’escola i retrobar els infants amb els amics i amigues de l’escola.

El format del casal serà similar al de l’any passat per tal de respectar els criteris de desenvolupament dels casals i activitats de lleure de l’estiu, però serà igualment emocionant i un estiu per recordar, ja que el prepararem amb l’energia de sempre i amb més il·lusió que mai.

En aquesta pàgina trobareu la informació relacionada amb el funcionament, programació i normativa.

Si tens qualsevol dubte i ens vols fer preguntes no dubtis a posar-te en contacte amb el Casal enviant un correu a casalestiu@sabadell.epiaedu.cat

Enllaç al formulari d’inscripció

Informació bàsica

 • Dates: 26 de juny al 28 de juliol (la última setmana de Juliol com a mínim 35 infants per la seva realització)
 • Edats: P3 a 6è
 • Horaris:
  Matí: 9.00 a 13.30h (amb acollida de 8.00 a 9.00h)
  Menjador: 13:30 a 15:30h
  Tarda: 15.30 a 18:00h

Programació

Activitats

Es programaran activitats variades, dissenyades per cada grup d’edat i que permetin complir les mesures de seguretat.

Seran activitats d’aula, pati o carrer.

Farem jocs tradicionals, jocs esportius, activitats de dansa i música, tallers i manualitats, activitats de cooperació, activitats d’expressió corporal, etc. Serem un espai pel desenvolupament de la creativitat i la imaginació dels infants.

Setmanalment plantejarem una activitat especial dins l’escola o una sortida a la natura. Aquesta activitat serà cada dimecres i durarà tot el dia. Caldrà portar el dinar de casa.

A part de les sortides setmanals dels dimecres, cada divendres els infants de 1r a 6è de primaria aniran a la piscina municipal de Can Marcet. Els infants de P3 a P5 es quedaran a les piscines infantils de l’escola.

Recollida d’infants

Caldrà recollir els infants a les instal·lacions de l’escola respectant sempre els horaris establerts. Caldrà entregar el Carnet Identificatiu de l’Infant en el moment de la recollida (el trobareu en un document apart).

 • A l’acabar les activitats de matí la recollida serà entre les 13 i les 13:30h
 • A les tardes la recollida és de 17:30 a 18:0

S’utilitzaran els diferents accesos de l’escola i es farà un horari esglaonat d’entrada i sortida a determinar més endavant, en funció del nombre d’inscripcions de cada grup d’edat.

Documentació

Per poder realitzar el casal, els infants hauran d’entregar:

 • Prèviament a l’inici del casal:
  ❏ Inscripció On-line (A través del sistema de TPV de l’escola caldrà omplir informació
  general i realitzar el pagament).
 • El primer dia de casal:
  ❏ Calendari de vacunes actualitzat
  ❏ Full normativa Casal Estiu 2022
  ❏ Fitxa sanitària i autorització drets d’imatge..
  Penjarem les plantilles de la resta de documents a la web de l’escola.

Circulars

Comunicarem notícies i informació actualitzada sobre les activitats, protocols, normativa i documentació mitjançant grups de WhatsApp amb les famílies i els monitors referents de cada grup i l’apartat de “Papers” de la web de l’escola.