Antics alumnes es retroben amb el mestre/a que ha marcat la seva etapa a l’escola.

Antics alumnes de les escoles de la institució s’han trobat amb professors que d’alguna manera, durant la seva etapa a l’Escola Pia, els han marcat personalment o professionalment. I el més important; encara hi tenen contacte o els recorden.  “Els i les grans mestres t’acompanyen tota la vida”. Aquest és el lema que hem escollit per visibilitzar l’acompanyament a l’alumnat i l’impacte que té l’acció educativa pels estudiants. Coincidint amb la celebració de Sant Josep de Calassanç, patró de tots els educadors i educadores, volem homenatjar al nostre professorat.

Darrere d’aquestes fotografies s’hi amaguen les seves històries.

Núria Muñoz i Maria Victoria Portalés

La Núria va ser mestra de la Maria Victòria a l’etapa infantil (abans es deia pàrvuls) i encara ara conserven molts records emotius d’aquella etapa. La Maria Victòria recorda la Núria com una mestra alegre, amb molta energia, sempre amb simpatia i amb ganes d’ensenyar. Recorda especialment quan la Núria li va ensenyar escriure el seu nom, que és molt llarg!
Ara la Núria i la Maria Victòria són companyes i comparteixen un gran amor per l’escola, on cada dia comparteixen moltes hores juntes treballant.

Mireia Vidal i Andreu Basolí

La Mireia va ser professora de l’Andreu a batxillerat. Tots dos junts rememoren moments especials d’aquella etapa. L’Andreu recorda la Mireia com una tutora per tota la vida amb qui poder confiar. Recorda, també, les divertides tutories, les seves frases de motivació per tal que estudiés i les bromes per arrencar somriures. La Mireia recorda l’Andreu com un noi alegre, entusiasta de la vida, amb molts principis, amb capacitat per escoltar i que et buscava quan necessitava un consell. Com ella sempre diu un noi EXEMPLAR.