Els Diables i els Policies vam rebre un missatge de les nosltres famílies quan vam tornar de vacances de Nadal: ens demanaven si podíem fer un espectacle abans d’acabar la nostra etapa a Infantil.
Com que sabem que els nens i nenes que ara estan a 5è també el van fer, els hi vam demanar ajuda i conjuntament anem fent diferents trobades per anar-ho preparant.
Tant a làrea de llengua anglesa amb la Maria com a l’aula amb l’Anna i la Laia hem estat descobrint moltes coses del món del teatre que desconeixíem:
Quines parts té, qui hi treballa, què necessitem per fer un musical…
Hem dissenyat les nostres disfresses i els hi hem ensenyat als nens i nenes de 5è

Your Content Goes Here

A part de l’escenografia també estem treballant els contes: els personatges, llocs, com són els títols, les parts que té una història… i fins i tot ens hem començat a inventat contes del peix irisat per fer un recull. Ens estan quedant unes històries ben divertides, i quina feinada que tenim, no és gens fàcil escriure contes!

Com que no hem fet mai cap musical i a l’escola tenim molts musics i actors, els hi hem demanat als alumnes de primaria escenica i musical d’anar-los a veure en una de les seves classes i preguntar alguns dubtes que tenim.
Ens va agradar tant, que la Montse ( mestra d’expressió corporal ) aquesta setmana ens ha convidat a fer una classe amb ella!!

Hem dissenyat les nostres disfresses i els hi hem ensenyat als nens i nenes de 5è.

Ens agrada tant el Peix Irisat que hem volgut tenir-lo a la classe. Hem fet un mural amb uns peixos irisats molt bonics, tots diferents però amb unes escates ben brillants!

Encara ens queda molta feina per fer, però estem segurs que ens quedarà un musical ben xulo!

Trobareu la resta de fotografies dins l’àlbum fotogràfic d’I5.