Aquests dies els alumnes de 1r d’ESO estem fent el crèdit de síntesi. Una tasca interdisciplinar que té com a tema central d’estudi el Parc de Catalunya de Sabadell.

Anirem ampliant el seu àlbum fotogràfic durant la setmana amb les activitats noves que fem.

[04-04-2022] Hem visitat l’Agrupació Astronòmica de Sabadell. Després d’assistir a una explicació sobre el sistema solar, hem pogut realitzar observacions del sol amb telescopi.

També hem recollit mostres d’aigua del Parc i hem pogut buscar, utilitzant microscopis diferents, microorganismes.

[05-04-2022] Durant el segon dia del crèdit de síntesi hem realitzat un itinerari pel parc observant la diversitat de plantes i arbres que hem anat documentant i dibuixant a les nostres fulles. Hem aprofitat el matí per enregistrar uns documentals en anglès explicant els diferents equipaments del parc. Ha estat una jornada diferent de treball en equip a l’aire lliure.

[06-04-2022] Durant el matí de dimecres hem realitzat una presentació davant dels seus companys i companyes. L’objectiu d’aquesta activitat ha estat donar-li forma a tots els continguts realitzats durant el crèdit de síntesi, i explicar allò que hem après sobre el Parc Catalunya i el seu entorn. Cada presentació ha mostrat un tast dels coneixements adquirits, una valoració sobre la tasca realitzada i un vídeo documental explicant les activitats que ofereix aquest emblemàtic emplaçament de la nostra ciutat.