Els alumnes de batxillerat han demostrat les seves habilitats en tecnologia i enginyeria amb una competició emocionant de robots lluitadors de sumo. En aquest esdeveniment únic, els alumnes van dissenyar, construir i programar els seus propis robots per competir en un emocionant torneig.

Després de diverses rondes de competició renyides, el robot anomenat “Frankie 5 €” es va coronar com el guanyador indiscutible. Amb moviments estratègics i una construcció robusta, Frankie 5 € va superar tots els seus rivals per reclamar el títol de campió.

La competició va destacar el talent i la creativitat dels estudiants, així com la seva capacitat per aplicar els coneixements adquirits en àrees com la robòtica, la programació i la resolució de problemes. Aquest esdeveniment no només va proporcionar una plataforma per mostrar les habilitats dels alumnes, sinó que també va fomentar la col·laboració, la resolució de problemes i la innovació.

Enhorabona a tots els participants i especialment al robot Frankie 5 € pel seu impressionant rendiment i victòria en aquesta competició de robots lluitadors de sumo!