Començar un nou curs, un nou encàrrec, una nova escola… reptes que la Marta, l’Helena, l’Arnau, el Jordi, l’Anna, el Jaume i l’Aleix estan fent i ens comparteixen com. Gràcies!!!

M’imagino un curs de constants descobriments i ple d’aprenentatges. Estic molt il·lusionada i convençuda que el gran potencial humà que hi ha a l’escola, farà que tot vagi molt bé. El projecte compartit entre les famílies i l’escola és el que ha de permetre avançar cap allò que és primordial: que els infants i joves siguin feliços i capaços de transformar el món. Em sento molt afortunada de formar part d’aquesta aventura i molt agraïda per la confiança que la institució ha dipositat en mi.

MARTA

Vaig començar sense conèixer ningú , no és fàcil però les companyes i companys i també la Profe m’integrava als grups per facilitar que m’adaptés.. tot i que sé que el batxillerat és dur, sempre havia volgut venir a aquesta escola.

ARNAU

Malgrat els nervis del principi, ja coneixia a algunes companyes i em van obrir les portes en tots els sentits… he trobat persones diferents de l’escola d’on venia i els profes són propers… el batxillerat és exigent i una mica estressant però com tots els batxillerats!

HELENA

Afronto aquesta nova etapa amb molta il·lusió i amb ganes de continuar aprenent de tots i totes, petits i grans, i ajudar de la millor manera possible a fer d’aquesta escola, un espai educatiu, obert i transformador.

JORDI

Encaro el nou curs sentint-me afortunada que l’escola hagi comptat amb mi per un repte així de transformador.
L’afronto sent conscient de la tasca i la responsabilitat que suposen, però també amb les ganes i la il·lusió d’aquell que té la certesa d’estar rodejat d’un gran equip per aconseguir-ho.

ANNA

No estava nerviós perquè ja coneixia gent de l’escola i això em va ajudar molt! També em va agradar el tour que ens van fer a totes i tots els que comencem nous…

JAUME

M’he sentit prou bé, tot i que estava nerviós perquè no coneixia ningú però un company que es diu Jan em va convidar a seure amb ell i ja em va donar tranquil·litat, crec que recordaré aquest moment! … l’escola és molt gran i plena d’aules i gent… té molta vida!

ALEIX