Els alumnes de 2n de l’Escola han realitzat una sèrie de curts cinematogràfics com a part de l’assignatura “Imatge i So” durant el tercer trimestre.
Al llarg del curs, els alumnes han après sobre les figures retòriques de la imatge i els diferents plans cinematogràfics. Durant aquest trimestre, s’han centrat en els aspectes de la producció cinematogràfica, com ara la redacció del guió literari, el guió tècnic, els storyboards i el pla de rodatge, entre altres.

Els alumnes han treballat amb dedicació i el resultat ha estat excepcional. En una de les dues franges de l’assignatura han produït quatre curts: “Un dia normal”, “Bernat Martra y los Otros”, “Escapada Èpica” i “El Internado”.

“Un dia normal” ha rebut tres premis “Arnau” a la millor interpretació masculina o femenina, als millors efectes de so i a la millor edició. D’altra banda, “Bernat Martra y los Otros” ha guanyat també tres premis, incloent-hi el millor guió, el curt més divertit i el premi més preuat de tots: el millor curtmetratge.

Estem molt orgullosos dels nostres alumnes i de la seva dedicació per aconseguir aquests resultats destacats. Felicitem a tots els participants per la seva feina excel·lent i esperem veure més projectes cinematogràfics d’aquesta qualitat en el futur.