Avui volem compartir amb vosaltres la màgia que va envair la nostra escola en la celebració de Santa Cecília. En aquest dia especial, els talents musicals dels nostres alumnes van prendre els escenaris, regalant-nos actuacions inoblidables i demostrant que la música és una part fonamental de la nostra identitat escolar.

Els Combos de música moderna de secundària musical van ser uns dels protagonistes d’aquesta jornada. Amb passió i energia, van oferir actuacions espectaculars que van captivar a tots els seus companys de secundària. Les notes musicals van omplir l’ambient, transportant-nos a un món de melodies i ritmes que reflecteixen el treball diligent dels nostres joves músics.

Per als més petits de la casa, els alumnes de primària musical van fer la seva pròpia contribució màgica. Amb entusiasme i somriures, van presentar actuacions especialment preparades per a les etapes d’infantil i primària. Dins d’aquestes actuacions els alumnes de 5è i 6è de primària van poder gaudir de l’actuació del grup Lemonade. És meravellós veure com els més petits gaudeixen de la música i comencen a descobrir el seu propi talent artístic.

La celebració de Santa Cecília no només ens brinda l’oportunitat de gaudir de la música, sinó que també ens recorda la importància de fomentar i recolzar les arts entre els nostres estudiants. La música no només enriqueix les seves vides, sinó que també els ajuda a desenvolupar habilitats importants com la concentració, la cooperació i la disciplina.

Aprofitem aquesta oportunitat per felicitar els nostres talentosos alumnes i els seus dedicats professors de música, que han treballat dur per fer possible aquesta celebració tan especial. Gràcies per la vostra passió i dedicació a l’art de la música.

Que la celebració de Santa Cecília continuï inspirant-nos a tots a explorar el meravellós món de la música i a reconèixer i celebrar els talents únics que cada alumne porta amb ell.