Torna el Carnaval a l’escola, i amb l’arribada del rei dels poca-soltes, el rei Carnestoltes, hi arriben un munt d’activitats que us anirem explicant en aquesta notícia. No us les perdeu!

Aquests dies, al Temps del Migdia, els nois i noies de 4t de Primària estem fent la decoració del menjador de l’escola, preparant-lo per la propera festa: el Carnaval!

Aquests dies una mica freds, al temps el migdia aprofitem per pintar màscares de Carnaval!

[13/02/2023] Avui l’esbojarrada colla dels Poca-soltes han anat classe per classe explicant quines eren les primeres ordres del Rei Carnestoltes per aquesta setmana: demà tots amb pijama o barnús!

[14-02-2023]  Avui dimarts sembla que a tothom se’ns han enganxat els llençols i hem anat a escola amb pijama! I ben còmodes que hem anat!

[15-02-2023] Si ahir l’escola semblava acabada de llevar, avui l’escola sembla que hagi passat per la perruqueria d’un boig! Cabells de colors, trenes impossibles, barrets estrafolaris,…uff!

[16-02-2023] Avui calia venir amb la cara pintada o amb un antifaç, i pocs nens i nenes s’han atrevit a portar la contrària al rei dels Poca-soltes, en Carnestoltes. Ningú vol haver de ballar la Macarena! Hem vist cares pintades amb un munt de colors i també un bon grapat d’antifaços.

Àlbum fotogràfic del Carnaval 2023