Torna La Marató de TV3 i l’escola hi farà un seguit d’activitats per col·laborar-hi. Enguany es recaptaran diners per lluitar contra les malalties cardiovasculars,  aquestes són la primera causa de mort als països desenvolupats. A Catalunya, una de cada quatre persones mor per problemes al cor o les artèries.

A l’escola es realitzaran les següents activitats:

ORIGAMIS

La campanya de la Fundació MGC de “1 origami 1 euro” gestionada a l’escola pels alumnes de 3r d’ESO de l’assignatura d’emprenedoria.  Ben aviat passaran per les aules per explicar el funcionament d’aquesta campanya i per facilitar el material a aquells alumnes interessat a participar-hi fent origamis. La data màxima per lliurar els origamis és el 5 de desembre.

XERRADES DIVULGATIVES

El dia 5 de desembre els alumnes de secundària participaran a unes xerrades sobre la Marató d’enguany. Les xerrades seran presencials a l’escola amb experts voluntaris que explicaran i respondran a tots els dubtes que els nostres alumnes puguin tenir.

QUINTO SOLIDARI

Organitzada per l’AFA de l’escola el proper 6 de desembre, de 10h a 13h, tornarem a tenir de forma presencial una de les activitats més esperades dels voltants del Nadal. No hi podeu faltar!

Al llarg de la setmana del 28 de novembre es posaran a la venda els tiquets per les partides del Quinto i pels sorteigs. Els podràs adquirir a la porta del carrer Escola Pia a partir de les 17h. Tots els diners recaptats aniran destinats a la Marató d’enguany.

PIA STREET. TORNEIG SOLIDARI

La secció de futbol sala del club esportiu de l’escola organitza el torneig solidari PIA STREET. Partidets de 2×2 amb equips de 3 jugadors/es.  De 10h a 13h del matí del proper 6 de desembre. 4€ per cada jugador/a inscrit, la recaptació anirà de forma íntegra a La Marató. Us podeu inscriure en aquest enllaç.