Un altre any, s’apropa Sant Jordi, Dia del Llibre i la Fira de les Roses, símbols de la cultura i l’amor, i un dels moments més especials de l’any. L’escola s’omple d’activitats dedicades a aquesta diada, que us volem compartir i que anirem actualitzant dins aquesta notícia.

De moment tenim preparades les següents activitats:

ACTIVITATS A INFANTIL

Aquesta setmana,que estem celebrant Sant Jordi, les famílies d’I3 venen a l’escola a explicar-nos molts contes. Una experiència única compartir moments tots plegats!

Els nens i nenes d’I5 avui hem representat la Llegenda de Sant Jordi de diferents maneres.
Ens ho hem passat molt bé, tant fent la representació, com veient als nostres companys i companyes quan la feien.

Els nens i nenes d’I4 han inventat uns rodolins prenent com a base el seu nom, aquí en teniu el resultat!

ACTIVITATS A PRIMÀRIA

Aquests són alguns dels llibres que han arribat als espais lectors de l’escola!

Hem fet la preestrena de la LLEGENDA de SANT JORDI, per part de l’alumnat de 3r de primària escènica, amb uns convidats i convidades molt especials! Les llars d’infants @caucatau, @teleret.llardinfants, larosellagroga.cat@escolabressolgarbi han estat els afortuants de gaudir d’aquest espectacle!

Els nens i nenes de 2n hem celebrat la setmana de Sant Jordi tot gaudint de l’art i l’escriptura; hem modelat un drac amb plastilina i entre tota la classe hem escrit i il·lustrat un conte, que vam presentar a la resta de companys/es del Cicle.

Concerts per part dels conjunts instrumentals de 3r de Primària.

ACTIVITATS GLOBALS

El grup d’emprenedors i emprenedores de 3r d’ESO hem visitat l’Hospital Taulí. Hem llegit un petit escrit on els hem agraït la tasca de tot el personal i a la vegada reivindicat la importància de la seva feina. Els hi hem portat unes roses fetes per nosaltres amb uns missatges de confiança i agraïment, tot desitjant-los que tinguin un bon Sant Jordi.

Les famílies podran visitar l’exposició del 24 al 28 d’abril vestíbul, escala i passadís de primer de l’escola.

Coincidint amb la celebració de St. Jordi, s’ha fet la presentació de la banda de l’escola batejada amb el nom “Els Lemonade”. Us animem a escoltar-los sempre que en tingueu l’oportunitat perquè sonen molt bé. I si algú voldria formar part d’aquest projecte, que no dubti a contactar amb ells.

Avui els Castellers i els Gegants hem pogut gaudir de la representació de la Llegenda de sant Jordi, per part dels alumnes d’arts escèniques de 3r de Primària.

Trobareu la resta de fotografies dins l’àlbum fotogràfic de primària escènica, curs 22-23

Els emprenedors i les emprenedores de 3r ESO van estar el dissabte i dilluns venent llibres al C/Garcilaso i al C/ Escola Pia. Fem entre tots un Sant Jordi diferent!

Dinar de St. Jordi sota l’atenta mirada del drac.