La setmana passada, l’alumnat de primer de Batxillerat de la matèria optativa de Publicitat van fer una visita a les instal·lacions de Ràdio Sabadell. Aquesta activitat els va permetre conèixer de ben aprop el món de la ràdio i aplicar els seus coneixements de manera pràctica.

La visita va començar amb una ruta guiada a les diverses àrees de Ràdio Sabadell, on van poder veure en primera persona el funcionament intern de l’emissora: la sala de gravació, la redacció i l’estudi de directe.

Al final de la visita l’alumnat va tenir l’oportunitat de posar-se davant dels micros i utilitzar els equips de l’estudi per crear falques publicitàries. Amb el suport dels professionals de Ràdio Sabadell, van donar vida a les seves idees i van experimentar amb la creació d’anuncis radiofònics, que podeu escoltar just a sota d’aquests línies.

Les falques publicitàries gravades durant aquesta sortida no només van demostrar la creativitat i habilitats de l’alumnat, sinó que també serveixen com a testimoniatge del compromís de la nostra escola en proporcionar experiències pràctiques que complementen l’aprenentatge dins l’aula.