BEQUES

La convocatòria per a beques per l’adquisició de llibre i de material escolar, i els ajuts de menjador escolar ha iniciat el seu procès per a presentar sol·licituds. Enguany, per tal de facilitar els tràmits a la ciutadania inclouen dues convocatòries: 

1.- La convocatòria d’ajuts de menjador escolarde la qual la Generalitat ha establert els criteris pel curs vinent, el Consell Comarcal del Vallès Occidental ha aprovat les bases de la convocatòria i l’Ajuntament intervé com a entitat col·laboradora d’aquest pel que fa a la gestió de les sol·licituds de Sabadell.

2.- La convocatòria de beques per a l’adquisició de llibres de text i material escolar, que fa l’Ajuntament en absència de la convocatòria de la Generalitat

Per tal de facilitar la gestió a les famílies, s’unifica el calendari de les dues convocatòries, la documentació es presenta una sola vegada i enguany també es podrà fer telemàticament de forma prioritària, i presencialment amb cita prèvia per a les persones amb dificultats per fer-ho telemàticament.

El període de presentació de sol·licituds serà de l’1al 19 de juny.

Per tal de facilitar la gestió  us adjuntem  3 documents:

- Les instruccions comunes del procediment.  

- Un tutorial per poder iniciar el tràmit telemàtic amb l’accés a l’idCAT

- La llista de centres cívics que corresponen a cada centre educatiu, per quan les famílies facin la sol·licitud de cita prèvia