BEQUES

Termini: Del 25 d’abril al 17 de maig
Lloc de presentació: Oficines del Servei d’Atenció Ciutadana (segons la distribució que a cada centre educatiu s’ha assignat i que s’adjunta).

Per a que el procés de tramitació de les sol·licituds a les oficines del SAC sigui fluida, i evitar cues d’espera, han fet una proposta de distribució setmanal dels terminis de tramitació per escoles. Es recomana que les famílies de la nostra escola s’adrecin a l’oficina del SAC corresponent per fer les sol·licituds del 25 al 29 d'abril.

Adjuntem guies informatives pels diferents processos i les sol·licituds.

Cita prèvia per presentar sol·licituds: A part de la proposta de calendari recomanat, s’aconsella a les famílies que demanin cita prèvia amb un dia i una hora concreta, en funció de les seves necessitats, trucant al 010 (des d’un fix) o al 937453110 (des d’un mòbil), o per mitjà de l’enllaç www.sabadell.cat/citaprevia
Complement de beques de llibres i material per part d’Acció Social: Com ja sabeu, el Departament d’Acció Social de l’Ajuntament pot complementar fins al 100% del cost total algunes de les beques de llibres i material concedides per Educació a determinades famílies en risc social en qualsevol dels seus graus (greu, moderat, lleu o vulnerable). En aquesta convocatòria, com a novetat és requisit imprescindible que tingui atorgada prèviament la beca d’Educació, per tal que l’infant pugui optar al complement. Per tant, és fonamental que informeu a les famílies que, si no han presentat la sol·licitud de beca de material dins del termini establert, no podran rebre l’ajut d’Acció Social.

Pel que fa al procés de resolució es farà de la mateixa manera que el curs passat, cada sol·licitud d’ajut o de beca iniciarà un tràmit municipal que podrà ser consultat per les famílies a través de:
  • el lloc web de l’Ajuntament (www.sabadell.cat)
  • els centres educatius, mitjançant les llistes que farem arribar des de l’Ajuntament a principis de setembre
  • les oficines del Servei d’Atenció Ciutadana, presencialment o telefònicament
  • la resolució dels ajuts de menjador escolar s’informarà per SMS a les famílies que hagin aportat el número de mòbil 
En el cas que també es sol·liciti la beca de llibres de text i material escolar, les dues sol·licituds s’han de presentar en el mateix moment a les oficines del Servei d’Atenció Ciutadana, presentant només una còpia de la documentació que es requereixi.