DIPLOMA BATXILLERAT DUAL / HIGH SCHOOL DIPLOMA

En la missió de potenciar el batxillerat i aprofundir el multilingüisme des de l’escola, vam signar un conveni amb Academica Corporation, institució escolar i educativa nord-americana que compta amb més de 150 escoles als Estats Units. 

Mitjançant aquest conveni, hem implementat per als alumnes de 3r i 4t d’ESO, des del curs escolar 2017-2018, el programa extraescolar de Doble titulació de Batxillerat espanyol i nord-americà.

Gràcies a aquest programa, els nostres alumnes podran estar matriculats a l’escola i simultàniament en un High School als EUA, cursant ambdós estudis alhora. El programa pot començar a 3r o a 4t d'ESO i finalitza a 2n de batxillerat. En el cas d'alumnes que s'incorporen a l'escola a 1r de batxillerat, poden cursar la doble titulació durant el batxillerat. 

El programa es realitza online. Els alumnes han de cursar un total de 6 crèdits nord-americans, que, juntament a la convalidació dels seus estudis a l’escola, els fa aconseguir, a més de la titulació obtinguda a l’escola, la titulació nord-americana de High School

Són molts els valors i els avantatges que aporta el programa Diploma Batxillerat Dual als alumnes. Es poden remarcar tres objectius principals: 

  • Immersió lingüística, en un entorn d’estudi i treball 
  • Immersió tecnològica: 100% online, professors, plataforma, eines, comunicacions, etc. 
  • Immersió personal en la gestió, l’esforç, la responsabilitat, l’organització i la maduresa 
Vegeu més informació i detalls sobre el programa a la presentació adjunta. Les inscripcions pel curs 21-22 estaven obertes del 2 de març al 12 d'abril. Ha acabat el termini i les inscripcions estan tancades. Si desitgeu inscriure-us al programa, contacteu amb la responsable al correu batxilleratdual@sabadell.epiaedu.cat i entrareu a la llista d'espera.

 

 En aquests enllaços trobareu les quotes del Batxillerat Dual Internacional del curs 2017-18, del curs 2018-19, del curs 2019-20,  del curs 2020-21, del curs 2021-22 i les Preguntes Freqüents. Per qualsevol dubte podeu adreçar les vostres consultes per correu electrònic a batxilleratdual@sabadell.epiaedu.cat