dimarts, 17 de novembre de 2020

Sensibilització per la Marató de TV3

Al llarg d'aquesta setmana, a Secundària s'engega la sensibilització per la Marató de TV3 que anirà dedicada a la COVID-19. Primerament els alumnes participen en una videoconferència amb una experta que els explica la malaltia, la prevenció i escolten testimonis que l'han patit. També veuen un vídeo explicatiu i finalment poden fer preguntes. 

És el primer pas de la campanya que portarem a terme a nivell d'escola i que inclou 3 moments: les xerrades de sensibilització, la campanya "1 origami, 1 euro" de la Mútua General de Catalunya que ben aviat s'engegarà, i finalment tot un seguit d'activitats i tallers online, que substituiran la Jornada per la Marató presencial que s'havia fet a l'escola els darrers cursos, organitzat per un comissió de l'AFA i mares i pares voluntaris. 

Tot i ser un any diferent, des de l'escola no volem deixar passar l'oportunitat de sensibilitzar als alumnes i famílies sobre la COVID-19, i aconseguir aportacions econòmiques per a la investigació. Ben aviat us ho anirem informant!