dimecres, 26 de febrer de 2020

Preparant l'Aplec Mou-te

Com molts ja sabeu, el diumenge 26 d'abril, la nostra escola acollirà l'Aplec de Grups Mou-te en Xarxa de l'Escola Pia de Catalunya. Vindran infants, joves, famílies i equips de monitors de 14 Escoles Pies, a passar una jornada festiva i seguir creant aquesta xarxa de grups. 

Per presentar l'Aplec, avui, tots els grups Mou-te han fet una activitat de sensibilització sota el lema "Som aquí" i que tracta de la importància de tenir bons referents a la vida. 

Primer han visualitzat la projecció "El punt" i han fet la reflexió amb les monitores. Seguidament, els hem demanat que en una tira de paper escrivissin què els aporta el grup, com es senten quan estan acompanyats o quins són els seus referents. 

Les seves aportacions, es sumaran a les de tots els infants i joves de l'Escola Pia Catalunya que formen part del Mou-te. Totes les tires s'uniran en una gran cadena que veurem penjada el dia 26 d'abril. 


Amb aquesta activitat, es dona per presentat l'Aplec i ben aviat les famílies del Mou-te rebreu la circular per inscriure-us! Esperem que siguem molts!!!