dimecres, 6 de novembre de 2019

Setmana Solidària: xerrada de la Clàudia Marrugat i la Nona Ureta a 3r d’ESO

Al llarg del dia d’avui, aquestes dues exalumnes, fan de testimoni explicant la seva experiència als nois i noies de 3r d’ESO. 

Fruit de l’experiència de la Nona participant a un camp de treball, va motivar a la Clàudia el següent estiu per anar-hi juntes. Al llarg d’aquell any, van crear el projecte #doitforgambia per tal de recollir diners i poder finançar àpats pels infants d’un barri de Gàmbia. 


La resposta va ser tan gran que a més a més, van poder pagar un sou una infermera i una mestra durant un any. Mica en mica, el projecte anava creixent i el següent estiu que van tornar-hi, van tenir la satisfacció de veure que allò que elles havien engegat, continuava en mans de l’ONG que rebia aportacions econòmiques de diferents empreses. Elles però, no es van aturar. La Nona va anar a Perú a acabar la carrera de mestra i va detectar diferents necessitats. Així va néixer el projecte “We are”. La Clàudia va anar-la a visitar i van seguir portant a terme projectes d’ajuda en aquella zona. I ara, pocs dies després d’haver tornat d’allà, segueixen amb la mateixa il·lusió de poder seguir tirant endavant aquestes ajudes. 


El seu testimoni és proper i motivador, són noies emprenedores amb la mirada posada en construir un món millor.