dimarts, 18 de juny de 2019

Premiats a l'Escola Pia Sabadell 2018/19 del Comentari exploradors
1r Primària :Aran Muñoz "Frederick"

M'ha agradat molt perquè primer és un ratolí normal que fa coses normals i corrents però després agafa coses curioses com paraigües, raigs de sol, paraules i colors perquè no estiguin sols a l'hivern. És un bon ratolí.


2n Primària: Marius Mas "L'illa de l'avi"

Aquest llibre m'ha agradat molt perquè em fa recordar al meu avi que l'estimo molt. El llibre parla sobre un nen i un avi, que l'avi el convida en una illa i els hi passen moltes aventures junts. Al final el nen torna sol a casa però content d'haver vist al seu avi.6è Primària. Mayka Gómez "Cartes d'amor de 0 a 10"


Un dels llibres que he llegit, m'ha fet sentir com seria que els teus pares no estiguessin amb tu durant la infància i el naixement.La mare de l 'Ernest ,va morir justament quan va néixer ell i el seu pare havia desaparegut del seu entorn.Va haver de viure amb la seva àvia. Però va venir una sorpresa bastant inesperada que li va canviar la vida! Jo estaria molt trista i desanimada. perquè tota la meva vida sense la mare no seria el més desitjat. El mateix amb el meu pare, si ells no haguessin fet cap esforç jo no viuria ara mateix! Aquest llibre he estat bastant bé! gràcies per tot.