dilluns, 3 de juny de 2019

Eucaristia Familiar del Bicentenari

La darrera Eucaristia Familiar del curs, ha estat especial per diferents motius. En primer lloc, va ser el tancament de les Primeres Comunions dels nois i noies de 4t. A més a més, els grups Mou-te de 5è i 6è van fer la seva col·laboració preparant les pregàries i les ofrenes al mateix moment que acompanyaven a la Laia que feia la Primera Comunió. 
 
 
I finalment, també va ser especial perquè va ser una manera de cloure el Bicentenari. Durant la celebració van sortir persones de diferents edats, molt vinculades a l'escola i van dir una paraula que per a ells significava l'Escola Pia de Sabadell, va ser un moment molt emotiu. En acabar la celebració, es van visionar 2 vídeos: un de tot el que ha donat de sí el Mou-te i les Eucaristies Familiars i un altre de diferents esdeveniments de la celebració del Bicentenari. 
 
 
 
I finalment, tothom qui va voler, va poder visitar l'exposició que encara hi ha al passadís de la planta baixa de l'escola. En aquest enllaç podeu veure les imatges d'aquesta celebració.