divendres, 10 de maig de 2019

Guanyadors del Fem Més Matemàtiques a Sabadell!

Ahir l’equip format per la Queralt Canals, el Pablo Fernández, la Laia Marlés i la Carlota Pérez de 2nd’ESO van ser els guanyadors de la 7ª edició del concurs Fem Més Matemàtiques a Sabadell organitzat per la Fundació Bosch i Cardellach. Ells i l’equip format per la Laura Alberich, Clara Evangelista, la Mia Jacobs i la Laia Ramírez, foren els equips seleccionats de l’escola per participar-hi, havien estat els equips amb més bona feina feta en el concurs previ Fem Matemàtiques 2019.


A les 9 del matí ens trobaren al Parc Catalunya amb una cinquantena d’alumnes d’altres escoles, amb nervis però amb molta il·lusió. Abans de l’esmorzar els tocà resoldre 3 reptes, en què posaren en joc els seus coneixements i enginy per trobar l’amplada del llac o la superfície d’una possible vela per a la barca de Joan Brossa. Després de l’esmorzar els reptes estaven relacionats amb l’espai, en commemoració del 50è aniversari de l’arribada de l’home a la Lluna. Una visita a l’observatori, amb observació del Sol inclosa, i la fotografia de família conclogueren un matí de matemàtiques.


A les 6 de la tarda ens retrobàrem a la Seu de la Fundació, on després de la benvinguda, hi hagué una conferència sobre l’arribada de l’home a la Lluna a càrrec d'Albert Morral de l’Agrupació Astronòmica de Sabadell, seguit del lliurament de diplomes, obsequis i premis. Felicitem a tots els participants i en especial al nostre equip guanyador. Noies i noies, no deixeu mai de Fer Matemàtiques!