dilluns, 6 de maig de 2019

Fase final del "Fem Matemàtiques"

Dissabte passat el Pablo Fernàndez de 2n d’ESO va participar a la fase final de Catalunya del Fem Matemàtiques, edició especial enguany per tractar-se de la 25aedició del concurs. Felicitem al Pablo i a tots els alumnes finalistes per haver arribat a la final i per fer que la jornada fos tot un èxit. 
 
 
Va ser un dia ben complert al port de Tarragona: al matí els alumnes feren la prova individual que permetia seleccionar els alumnes que anirien a l’Olimpíada Matemàtica Espanyola, després els esperava una gimcana pel port de Tarragona i, seguidament, una prova ràpida a l’exposició itinerant del MMACA «Experiències Matemàtiques»; després d’un ben merescut dinar, els alumnes gaudiren d’una visita molt amena i interessant a l’Observatori Blau, a la confraria de pescadors, on se’ls introduí les principals espècies que es pesquen al port, els arts de pesca i el funcionament de la subhasta del peix. 
 
 
La jornada acabà amb el lliurament de diplomes a tots els participants i els premis als guanyadors. Tot un dia gaudint fent Matemàtiques!!!