dijous, 11 d’abril de 2019

Crèdit de Síntesi a 1r i 2n d'ESO

Aquesta setmana, els alumnes de 1r i 2n de la ESO han estat treballant el crèdit de síntesi al Parc Catalunya. Gràcies a totes les activitats que han estat realitzant, han descobert un munt d'informació a l'entorn d'aquest pulmó de la nostra ciutat. Amb la xerrada a càrrec del Sr. Antonio Raya van descobrir com la idea del parc ja es va mencionar l'any 1929. 
 
També els van explicar que a les acaballes de la dictadura franquista, a l'espai de l'actual parc, s'hi volien construir més de 3000 habitatges i que gràcies a les reivindicacions veïnals i a l'alcalde Antoni Farrés, finalment es va desestimar aquesta construcció i es va aprovar el projecte del parc tal i com el coneixem avui en dia. 
 
Un altre dia, els alumnes van visitar l'Agrupació Astronòmica i van poder observar el Sol amb el telescopi. D'altra banda, també han après que la vegetació del parc és autòctona, és a dir, mediterrània, però que també hi ha vegetació al·lòctona, de fora. 
 
 
 
Però això no ha estat tot, entre d'altres, han calculat la superfície del parc, han fet una poema visual, han redactat tot un documental en anglès amb totes les activitats que es poden realitzar al parc.

En fi, aquesta ha estat una setmana diferent a molts nivells en la que els nois i noies han treballat de valent des d'àrees diferents però sempre a l'entorn del Parc Catalunya. Trobareu un recull de fotografies de les diferents activitats seguint aquest enllaç.