dilluns, 25 de març de 2019

Aplec Mou-te a Tàrrega

El dissabte dia 23, un grupet de famílies vam anar a Tàrrega on es feia l'Aplec de tots els grups Mou-te de l'Escola Pia de Catalunya. Ens vam trobar gairebé 500 persones al Parc de Sant Eloi on primerament ens van obsequiar amb un fantàstic esmorzar i ens van donar totes les indicacions per tal que la jornada fos, com va ser, tot un èxit!


Sabadell i Sitges vam fer la gimcana junts sota el lema "Iguals - Diferents". Petits i grans vam fer 6 proves relacionades amb els 4 àmbits d'actuació: raça, economia, gènere i llengua.
Seguidament em cercavila vam anar cap a l'escola. Aquesta cercavila amb gegants i capgrossos realitzats a la mateixa escola, són els encarregats d'organitzar diferents activitats culturals a la ciutat al llarg de l'any.


Una vegada a l'escola, el Pare Andreu Trilla va presidir la celebració eucarística que va ser molt participativa i on tots els Mou-te de les diferents escoles hi van intervenir.
I arribava un moment important! El traspàs de "la vara que ens aplega"!!! És la manera que el Mou-te que ha preparat l'Aplec, faci el relleu al Mou-te que el prepararà l'any següent! I... ens va tocar a Sabadell!!! Així és que la primavera del 2020, la nostra escola, acollirà l'Aplec dels grups Mou-te d'Escola Pia Catalunya!

A continuació, vam fer el dinar de germanor al pati de l'escola i per cloure la jornada, el grup GyasDance de hip-hop va fer una dansa molt impactant relacionada amb la violència de gènere que ens va fer reflexionar a tots.I carregats amb la vara i agraïts pel gran acolliment que ens va fer Tàrrega, tornàvem cap a Sabadell amb idees rondant-nos pel cap de cara a l'organització de l'Aplec 2020.
Podeu veure les fotografies d'aquest Aplec en aquest enllaç.