dilluns, 18 de març de 2019

17a Nit dels Mussols

El passat divendres dia 15 de març, els grups Mou-te de 5è, 6è i ESO van participar de l'esperada Nit dels Mussols. En aquesta ocasió, la temàtica escollida va ser potenciar un ús enriquidor del temps lliure amb el lema "Enlleura't".

Primerament, el grup de 2n i 3r d'ESO van fer una representació teatral titulada "Atrapat a la pantalla". Seguidament, cada grup van parlar del sentit de l'obra de teatre i si a ells els passa quelcom semblant. Entre tots, van fer un llistat d'activitats que es poden fer a nivell individual i en grup en el temps lliure. Després, vam oferir 4 opcions de jocs d'entreteniment i cadascú va escollir el que volia fer: Rummikub, manualitats, gomes elàstiques i entreteniments escrits. A continuació vam sopar. I seguidament, el grup del GR de 4t d'ESO, va ser l'encarregat de dinamitzar el joc de nit: espies i policies s'havien d'atrapar per tota l'escola per tal d'aconseguir portar el màxim nombre d'embarbussaments que prèviament s'havien d'aprendre i recitar en ser atrapats.

Finalment, va arribar la reflexió de tancament: vam llegir les propostes que havien fet els grups sobre activitats que es poden fer a les estones lliures.
I...arribava un moment especial pels nois i noies de 5è: el grup de 6è els va fer la cerimònia de lliurement del fulard del Mou-te.

En acabar, els de 5è i ESO van marxar però encara quedava molta nit pel grup de 6è! Una vegada instal·lats a l'aula de música, va començar la primera activitat: una passejada per l'escola completament a les fosques amb espants inclosos... després, un cop a la sala de dormir, va ser el moment del conte de bona nit i visualització de vídeos d'entreteniment. Tot plegat va portar fins a altres hores de la matinada de xerrar, riures i finalment... roncs i descans. L'endemà, amb son a les orelles, tocava recollir i revisar l'experiència viscuda. Tothom va quedar-ne molt content! Ara...toca recuperar-se i esperar la propera Nit dels Mussols!

En aquest enllaç podeu veure les imatges d'aquesta activitat.