dimecres, 6 de febrer de 2019

Xerrades d'emprenedoria a 3r d'ESO

Aquest passat dilluns 4 de Febrer es va iniciar un nou grup d’emprenedors i emprenedores a 3r d'ESO, tot aprofitant el canvi d’optativa. Així doncs, se’ns va ocórrer que la millor millor manera de motivar-los i mostrar-los en que consisteix això de l’emprenedoria era a través de dues xerrades.

El dilluns, en Ramon Riera, ex-professor de l’Escola Pia Sabadell, va venir a fer-nos la xerrada sobre la Campanya de la Fam que porta a terme amb l’organització Mans Unides. Aquesta campanya es centra en la lluita contra el malbaratament alimentari, i és l’eix vertebrador del primer projecte que portarem a terme aquest nou semestre amb els nostres emprenedors i emprenedores. La propera setmana del dia 12 al 15 de febrer, podreu veure uns Roll-up’s que posarem a la porteria de l’escola on s’explica detalladament el projecte de Mans Unides.


Per altra banda, el dimarts 5 de febrer, l’Albert Francolí, un dels responsables de la Fundació Servei Solidari d'Escola Pia Catalunya, ens va portar tota l’energia i dinamisme que el caracteritza tot explicant-nos en què consisteix el projecte que ell lidera. És fascinant veure com projectes portats a terme per persones emprenedores, amb ganes i il·lusió són capaços d’ajudar a tanta gent, i fer que entre tots siguem capaços de construir una societat millor. Es tracta del projecte Recicla Cultura, un projecte força conegut a l’escola, ja que ja fa uns anys que hi participem de manera molt activa, però aquest el portarem a terme una mica més endavant.


Com veieu als nous emprenedors i emprenedores se’ns ha girat feina, així que ens hi posem de ple!!