divendres, 22 de febrer de 2019

2a trobada del grup GR

El grup de joves de 4t d'ESO que formen part del Grup de Reflexió, el dimecres van participar a la 2a trobada del curs juntament amb joves de l'Escola Pia de Sarrià, Balmes i Terrassa.

En aquesta ocasió, la temàtica a treballar van ser els testimonis. Després d'unes dinàmiques de coneixement, es van separar en 5 grups barrejats de totes les escoles.


Cada grup, mapa en mà, va fer una ruta per Terrassa on anava trobant testimonis en diferents espais. Escoltaven cada testimoni i podien fer les preguntes que volguessin. Un cop tornats a l'escola, els mateixos grups van anar a diferents aules on van parlar sobre el tema dels testimonis amb unes preguntes de base. Després, van haver de fer un cartell amb un lema que resumís l'experiència del dia.


Després de dinar, cada grup va presentar el seu cartell i va explicar el sentit que li havien trobat. En el comiat, cadascú es va emportar una pedra amb les marques dels camins GR perquè acabem de fer bona ruta durant el curs. Trobareu un recull de fotografies de la jornada seguint aquest enllaç o a la secció d'àlbums fotogràfics d'aquest web.