dijous, 20 de desembre de 2018

Últimes activitats de Mou-te de l'any

Aquest migdia, els 118 nois i noies que formen part del Mou-te i les seves monitores, han celebrat que era el darrer dia del trimestre, fent activitats diferents.

Els grups de 3r i 4t s'han ajuntant per cursos i han treballat vídeos de reflexió sobre el sentit del Nadal, també han cantat nadales i s'han intercanviat una manualitat que van fer la setmana passada: una felicitació de Nadal els de 3r, i un arbre de Nadal els de 4t.


Els grup de 5è, han fet el seu propi arbre dels desitjos de Nadal: individualment han fet un llistat de bons propòsits que després han enganxat a l'arbre fent-ne un mural.
Els nois i noies de 6è han hagut de ser creatius per fer una postal de Nadal tenint a mà pocs recursos: cartolines negres de diferents formes i l'estoig. Han fet servir la imaginació i han quedat molt originals!


A 1r d'ESO, han fet un taller de manualitats nadalenques, ho havien de fer a mida que el vídeo ho anava explicant a través d'un tutorial. I finalment, el grup de 2n i 3r d'ESO, han vist una pel·lícula i també han fet unes postres compartides.

Amb aquestes activitats ens hem desitjat que passem unes bones festes! En aquest enllaç podeu veure les fotografies d'aquestes activitats.