dimecres, 5 de desembre de 2018

Diada per La Marató de TV3

Des de la Comissió organitzadora de la Diada per la Marató, us volem agrair la vostra participació a la jornada del passat diumenge. 


Ha estat una diada especial i possible gràcies a la implicació de l’AMPA, la Secció de Futsal del Club Esportiu, l’Esplai Can Colapi, el Teatre Sant Vicenç, l’Escola de Pares, i amics i voluntaris de l’Escola. Som conscients de que l’Escola som una gran família i és en aquests moments on ho comprovem i ens en sentim especialment orgullosos de formar-ne part. 


Vam tenir la visita del Diari de Sabadell, Radio Sabadell i a última hora ens va visitar l’Àngel Lacalle (director de la Marató de TV3) i ens va manifestar la bona feina que hem fet aquests últims tres anys, sent l’entitat que recapta més diners de tot Sabadell, aquest any han estat 5.250€, fins al moment, encara ens falten els diners que recollirem amb els origamis que ens dona la Fundació Mutua General de Catalunya. 


Aquí podreu veure un recull de les fotos de les diferents activitats de la jornada. De nou moltes gràcies per participar d’aquesta iniciativa i us esperem veure el proper any!! 

Comissió de la Diada de la Marató