dimarts, 13 de novembre de 2018

Setmana Solidària: Rodada Solidària

El passat diumenge 11 de novembre va tenir lloc la VI Rodada solidària organitzada per la Fundació Educació Solidària que posava fi a tota una sèrie d'activitats que es van fer durant la Setmana solidària. 


En aquesta edició van participar 96 persones, entre adults i nens, i van poder triar dos circuits. Els més agosarats van sortir de la Pl. de l'Argub i van anar pujant per l'Eix Macià, Avinguda Concòrdia, Avinguda Matadepera fins a arribar al pàrquing de Sant Julià, on van fer la volta i van retornar, seguint els mateixos carrers, cap a la Pl. de l'Argub. Els més petits van poder fer una volta pel carril bici del Parc de Catalunya. 

En arribar a la Plaça de l'Argub van poder gaudir de tallers com el de maquillatge o el de trenes i d'un suculent esmorzar gentilesa de patrocinadors com Casa Ametller, Turris, Forn Centenari, Pastisart i la Mar de cookies. També van ser obsequiats amb una bossa amb diversos regals d'Aneto i Condis. 


La jornada va acabar amb l'espectacle del grup de Bamba Lamine i l'actuació de nens i nenes de cinquè i sisè de primària amb dos balls, dirigits per la Sandra Cortés, professora d'educació física de l'escola. 

Durant tot el matí vam tenir una paradeta amb productes del Senegal i amb els marcs de fotografies que els nens de cinquè havien realitzat durant la Setmana solidària amb motius africans. Tots els diners recaptats durant aquesta jornada i els diners aconseguits amb la venda dels marcs de fotografies serviran per a finançar les beques escolars de l'escola de Sainte Thérèse de Sokone al Senegal.

En aquest enllaç podeu veure més fotografies de la jornada.