divendres, 30 de novembre de 2018

Sant Josep de Calassanç a Secundària

El dimarts passat, dia 27 de novembre, vam celebrar Sant Josep de Calassanç. Cada any l'escola s'omple d'activitats lúdiques per celebrar el patró de l'escola. A Secundària es van dur a terme diferents activitats a cada curs. 

Els alumnes de 1r d'ESO van sortir al carrer a entrevistar sabadellencs sobre algun professor memorable que hagin tingut. Els de 2n van preparar la tradicional Fira de Sant Josep, per la qual van anar passant els companys de Primària. 


Els alumnes de 3r i 4t van participar a diferents tallers fets pels professors: cuina, relaxació, xinès, fotografia, escriptura antiga, coets, manualitats, esport i taller artístic. 


Un grup d'alumnes voluntaris de 4t d'ESO van participar a la tradicional Caminada per la Pau en la qual es troben alumnes de totes les Escoles Pies. Aquest any van fer un tros del camí de ronda entre Vilanova i Sitges. 


Els alumnes de Batxillerat van dur a terme les activitats a l'auditori de La Caixa, on van participar en un concurs sobre la vida de Sant Josep de Calassanç, van gaudir de l'actuació musical espectacular de dos companys i van veure una pel·lícula. 


Podeu veure més fotografies en els àlbums de la fira de Sant Josep i de les activitats de Sant Josep a Secundària.