dimecres, 12 de setembre de 2018

2a edició cursa PIA&GO

Encetem un nou curs amb un gran repte col·lectiu: la PIA&GO 2018, la cursa saludable i solidària, la gran festa de tota l’Escola Pia de Catalunya. Serà el diumenge 28 d'octubre, a Caldes de Montbui, i l’objectiu d’aquesta segona edició és superar-nos sumant quilòmetres a favor de joves en risc d’exclusió social. 

Hi esteu convidats tots els amics i amigues de l’Escola Pia Catalunya: famílies, alumnes, antics alumnes, personal, col·laboradors... Podeu participar-hi corrent, caminant, a través del KM0, com a voluntari, o acompanyant-nos i gaudint de l’ambient. Aquest any volem arribar als 20.000 km i als 1.500 participants! 

Entre les novetats d’aquesta edició hi ha la inscripció per equips, un espai on mostrarem els projectes de l’Escola Pia Catalunya, l’Emoticolors i la proposta “21 dies” per animar-vos a participar-hi combinant salut i solidaritat. Us hi podeu inscriure a través del WEB i seguir-nos a les nostres xarxes socials: al grup de Facebook de la PIA&GO o a través de Twitter @PIAandGO (https://twitter.com/piaandgo) També podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del mail piaandgo@escolapia.cat.