dijous, 21 de juny de 2018

La Irene i l'Oriol són guanyadors del premi de treball de recerca Montserrat Miró i Marimon

Dimarts a la tarda es va fer la cerimònia d'entrega de la XII edició del Premi Montserrat Miró i Marimon de treballs de recerca de 2n de Batxillerat. Aquest premi de caràcter anual, és convocat de manera conjunta per la Fundació Bosch i Cardellach, l'Ajuntament de Sabadell i el Centre de Recursos Pedagògics Vallès Occidental I (Sabadell), amb l'objectiu de reconèixer l'esforç fet per l'alumnat i el professorat i en l'elaboració de treballs de recerca i projectar-los a la societat més propera. 


Està obert a la participació de l'alumnat de 2n curs de batxillerat que prèviament ha estat seleccionat pels respectius centres de secundària de Sabadell i Sant Quirze del Vallès. L'àmbit dels treballs és multidisciplinar: ciències socials, llengües, àrea artística, educació física, ciències experimentals, medi ambient, tecnologia i matemàtiques. 


Aquest any, no només s'han atorgat 3 premis als 6 finalistes dels concurs, sinó que s'ha creat un nou premi, el Premi Ciutat de Sabadell. La Irene Toranzo Gil, amb el treball "Els ocells del Parc Catalunya de Sabadell", ha estat la guanyadora del PREMI CIUTAT DE SABADELL. 


L'Oriol Visa Marro, amb el treball "Sensors intel·ligents basats en polímers: Disseny d'una cadira intel·ligent", ha estat el 1r primer del MONTSERRAT MIRÓ I MARIMON. 


El jurat del concurs va lloar la passió que ambdós alumnes han mostrat en els seus treballs, i la capacitat de treball i resolució de conflictes que han demostrat. 

Volem felicitar als alumnes i als seus familiars i tutors per la feina feta, que ha tingut en el premi Montserrat Miró i Marimón la seva recompensa. Més fotografies en aquest enllaç.