divendres, 1 de juny de 2018

Cloenda de la Campanya de Pastoral "Amb bons ulls"

Aquest matí, tots els alumnes i treballadors de l'escola, hem aturat les activitats per portar a terme l'acte de tancament de la campanya d'aquest curs. Gairebé tothom ha vingut vestit de color blau per simbolitzar les gotes que omplien el got gegant on tothom ha segut al pati. 

La part més destacada de l'acte, ha sigut la música. Primerament els guanyadors del Càsting Operació Pastoral han interpretat en directe la cançó "El got mig ple" de Manu Guix. Tothom els ha acompanyat cantant i seguint la coreografia. Després, uns alumnes representants de cada cicle han resumit les activitats que s'han portat terme al llarg del curs. 

A continuació, el combo de Secundària, ha tocat i cantat en directe "Valerie" per seguir posant un toc festiu a l'acte. Seguidament, ha sortit un representant de cada curs i ha mostrat el got mig ple o ple del tot amb els somnis dels alumnes. 


Per tancar, tothom ha tornat a cantar "El got mig ple". Entre tots, hem aconseguit mirar les coses en positiu i "amb bons ulls"! 


En aquest enllaç trobareu totes les fotografies d'aquest acte.