dimarts, 26 de juny de 2018

Alumnes músics i el Cor Vèrtex al carrer Sant Quirze

A la nostra ciutat, des del 16 al 24 de juny, s’han dut a terme diferents activitats musicals per celebrar el Dia Internacional de la Música (21 de juny). 


Enguany la nostra escola va participar-hi el passat divendres 22, comptant amb 33 alumnes de Primària i Secundària musical tot fent volar la música pel cèntric i acollidor carrer Sant Quirze, interpretant cançons i obres com a solistes, en duos, trios i també a través del conjunt instrumental de 4t de Primària dirigit per la Blanca Montoliu i el conjunt de Secundària dirigit pel Jose Galeote. A partir de les sis de la tarda vam poder gaudir de música instrumental i a un quart de nou va ser el torn del Cor Vèrtex, una formació vocal formada per 10 alumnes entre exalumnes de l’escola i alumnes de Batxillerat d’altres centres de Sabadell, dirigit pel Joel Díaz. Van interpretar un repertori molt complert: Solfeggio (Arvo Pärt), Nella fantasia (Enio Morricone), Veles e vents (Raimon), A Margalida (Joan Isaac), Il bianco e dolce cigno (Josquin Desprez), Du bist wie eine Blume (Anton Bruckner), L.O.V.E. (Nat King Cole) i Cantique de Jean Racine (Gabriel Fauré). 


Finalment, agrair al Pep Miró, tot el suport tècnic de sonorització de l’acte, que sense la seva presència i treball aquesta tarda musical no hauria estat possible. En aquest enllaç podeu veure més fotografies. 

Dia de la música 2018 from Escola Pia Sabadell on Vimeo.

Que passeu un bon estiu, amb algun toc de música!