dijous, 17 de maig de 2018

Presentació del Projecte Padrins a 4ESO

Sense esperar-s'ho, els alumnes de 4t d'ESO que es quedaran a fer el Batxillerat a la nostra escola, ahir al matí se'ls va deslliurar d'una hora de classe per donar-los una sorpresa. 


Un cop a la sala d'actes, van veure que a l'escenari hi havia la Mireia, el Joan i l'Olga que van ser alumnes de l'escola i els padrins de 3 alumnes de 4t d'ESO quan van començar la Secundària. Abans de presentar-los el Projecte Padrins i recordar la seva experiència, van veure un vídeo que recollia totes les trobades del projecte de quan els alumnes feien 1r d'ESO. 


Seguidament se'ls va explicar que la seva lleva va ser la primera de funcionament el projecte i que per això l'escola havia contactat amb els seus antics padrins per celebrar aquesta efemèride i donar-los una sorpresa. Van ser els mateixos convidats els que van explicar quins records en tenen i els van animar a ser padrins. Seguidament, se'ls va explicar el funcionament i també van veure projectades les respostes de les enquestes que ells mateixos havien respost quan feien 1r d'ESO. 


Va ser una estona ben emotiva on tots van poder recordar aquells moments. Ara els toca pensar si volen fer de padrins voluntàriament i tornar aquell servei que ells van rebre 4 cursos enrere. En aquest enllaç trobareu les fotografies d'aquesta activitat.