dijous, 24 de maig de 2018

Connexió amb Senegal de 5è de Primària

Fruit de la Setmana Solidària, uns alumnes de 5è van proposar poder tenir més contacte amb els nois i noies de Sokone (Senegal) que és l'escola on destinem els diners que recollim en la campanya de beques escolars. 


El temps va anar passant però no les gestions. A través de la Fundació Educació Solidària i amb la Mireia Gil que ha estat l'enllaç amb el Senegal, finalment vam consensuar una data. Però hi havia feina prèvia a fer: a Senegal i a Sabadell, els alumnes de 5è van preparar una bateria de preguntes sobre la vida d'allà i d'aquí per saber més coses uns dels altres. 


Ahir va arribar el moment! Els 3 grups de 5è de la nostra escola, van fer una connexió via Skype amb els nois i noies de 5è de l'escola Santhe Terese de Sokone que pertany a l'Escola Pia. La Mireia anava fent de traductora i així anàvem aprenent com són les vides d'uns i dels altres. 


Va ser molt emotiu i interessant per tots dos grups. Una manera molt maca de malgrat la distància de sentir-nos més a prop uns dels altres! Al acomiadar-se, es van emplaçar a tornar a fer una altra connexió, han quedat temes pendents i moltes ganes de repetir-ho. En aquest enllaç podeu veure més fotografies de la connexió.