dimecres, 30 de maig de 2018

Activitats de tancament del Mou-te

Aquest migdia, els grups Mou-te de primària s'han trobat per darrera vegada aquest curs. Per celebrar-ho han fet activitats conjuntes i diferents.
 

Els grups de 3r s'han ajuntat per treballar el conte del Peix Irisat i també han vist un vídeo sobre fer una cadena de favors. Finalment, han intercanviat una escata de peix pintada amb un desig escrit a darrera. 


Els de 4t han revisat les Comunions reflexionant sobre el procés que han portat a terme com si fos una escalada i han vist un vídeo per fer-los reflexionar en aquest sentit. D'altra banda han parlat del Mou-te de 5è i els han ofert la possibilitat de seguir en aquest projecte. En acabar, les monitores els han lliurat el Parenostre com a record amb una fotografia del grup on han estat al llarg de 3r i 4t de Primària. 


El grup de 5è ha estat molt enfeinat ultimant els preparatius del seu projecte per vendre coses i fer tallers el divendres a la Festa de l'Escola. Avui han acabat de fer els cartells i els tiquets. També s'han repartit la feina que faran el divendres. Estan molt il·lusionats de portar a terme aquest projecte. 


I finalment els nois i noies de 6è han recordat coses que han anat fent al Mou-te i en especial les Nits dels Mussols de les quals han vist les fotografies. Per acabar han fet un aperitiu i també han parlat de seguir fent Mou-te a Secundària. En aquest enllaç podeu veure les fotografies d'aquesta darrera sessió de Mou-te.