dilluns, 28 de maig de 2018

15a Nit dels Mussols

El passat divendres, els nois i noies del Mou-te de 5è i 6è, van viure la Nit dels Mussols! Aquesta vegada, la temàtica va ser parlar de la comunicació amb la família a través del lema "A casa, fes pinya!".
Primerament, van veure 2 esquetxos a la sala d'actes que van servir per introduir el tema. Un cop fets els grups, a les aules van parlar del sentit d'aquestes representacions i ells mateixos van portar a terme un roleplaying posant-se a la pell de diferents personatges. Seguidament van sopar i després va arribar un dels moments més esperats de la nit: el joc de nit. En aquesta ocasió va consistir en una gimcana per l'escola on havien de realitzar diferents proves per aconseguir una paraula. En acabar, vam ajuntar totes les paraules i van aconseguir formar la frase " La comunicació és la base d'una bona relació".


Tot seguit, novament a la sala d'actes, els grups de 6è van preparar la cerimònia de lliurement de fulards pels companys de 5è Els passaven d'aquesta manera el relleu de ser el darrer grup de primària del Mou-te i els encoratjaven a seguir fent Mou-te a 6è
I.. van marxar els nois i noies de 5è cap a casa.

Però la Nit dels Mussols no acabava aquí pels de 6è! Es van quedar a dormir a l'escola. Però abans, van fer més activitats: jocs al pati, passejar per l'escola a les fosques, històries de por i dinàmiques de grup dins dels sacs. Van dormir poc però la nit va ser molt intensa i ben aprofitada. Va servir també per estrènyer el vincle entre ells i fer-los venir ganes de seguir fent Mou-te a ESO.
En aquest enllaç podeu veure totes les fotografies d'aquesta Nit dels Mussols.