dimecres, 25 d’abril de 2018

Sant Jordi a l’ESO: Tallers, lliurament de premis dels Jocs Florals i activitats al carrer

L’ESO va començar el matí fent manualitats vinculades a la festa de Sant Jordi. Primer cicle va fer uns originals punts de llibre i la portada del seu àlbum. Segon cicle es va dedicar a les roses de paper, mentre paral·lelament es produïa l’entrega de premis del Jocs Florals 2018. Cada curs va celebrar una entrega personalitzada: primer d’ESO va fer una breu tertúlia literària; en el cas de segon van visualitzar diferents booktubers elaborats pels mateixos alumnes. En el cas de tercer es va fer una presentació de Vicent Andrés Estellés i Joan Fuster i van gaudir de la interpretació d’una peça de música en directe. Finalment quart va llegir uns fragments dels autors treballats. 


La segona part del matí els alumnes de primer cicle van sortit al carrer per “caçar” les imatges més impactants de la diada. Tercer va participar en el joc del les llengües i també van haver de sortir al carrer per preguntar als ciutadans de Sabadell diverses qüestions de llengua. I finalment, quart es va dedicar a fer una gincana-reportatge pels llocs més emblemàtics que recorden la figura de Pere Quart a la ciutat. 


En aquest link podeu saber qui són els guanyadors i llegir els seus textos. I en aquest altre veureu les fotos de l’entrega de premis.